IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол в Париж, ама не до Гришо. Разменя целувки с рапър

31 май 2017 13 40

Певицата определи като "сладкишче" американски певец

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Никол Шерцингер видимо се забавлява в Париж и не се притеснява да споделя кадри от френската столица. В същото време Григор се поти на кортовете на турнира "Ролан Гарос". Независимо, че са в един град, досега певицата не е седнала в ложата да стиска палци на българския тенисист.

През последните седмици клюките непрекъснато разделя двойката, а според британските таблоиди любовта им вече е в миналото. Двамата досега не са коментирали, но пък и не правят нищо, за да опровергаят или потвърдят слуховете.

Преди няколко дни фен снима как Григор вечеря с френската тенисистка Ализе Лим, докато Шерцингер се целуваше със свои колеги отвъд Океана.

Никол повтори упражнението и в Париж, като този път флирта е с рапъра Тодрик Хол, а умалителното към колегата й е - сладкишче.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

selski patki!!! ( преди 6 години )
Абе неграмотни, до кога ще пишете на селски език?? Ама- не е част от литеартурния език, драги провинциалистки! Не можахте ли поне това да научите, преди да ми пишете *** статийки?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар