IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър коментира за първи път развода си

4 юни 2017 06 00

Актрисата се ядоса на публикация на сп. People

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дженифър Гарнър за първи път коментира развода си с Бен Афлек след публикация на сп. People.

Изданието се позовава на източници, близки до звездите, които потвърждават, че до този момент Джен нарича Бен „любовта на живота ѝ“ и още не е свикнала с новите си отношения.

Материалът бързо се разпространи в социалните мрежи. Освен това, неговото съдържание стигна и до актрисата. За да избегне излишните въпроси Гарнър отговори на публикацията като написа отговор на страницата си във Facebook.

„Узнах за материал в списание People. Често публикации са карали роднини и близки да ми звънят, задето съм забравила да ги уведомя за това, че например съм бременна с близнаци!, но това е толкова смешно, че с лекота може да го игнорирате.

Това в никакъв случай не е трагедия, но това влияе на мен и семейството ми и затова докато майка ми понечва да ми се обади по телефона, искам да изясня някои неща: Не съм направила аз тази корица. Не съм участвала и не съм разрешавала да се публикува подобна статия.

Докато сме тук, има неща, които ще преживяваме. Имам три прекрасни деца, семейството ми е пълно“.

За развода на Дженифър Гарнър и Бен Афлек се заговори за първи път през 2015 г. Тогава звездите успяха да намерят компромис и още две години да продължат да живеят в мир и съгласие с децата си.

Окончателното решение да се разведат, актьорите взели в средата на април тази година. Според една от версиите, причината за развода е пристрастеността на Бен Афлек към алкохола.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари