IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кирстен Дънст започва нов етап в живота си: Иска да е майка

1 юни 2017 11 40

Актрисата се готви и за брак

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Холивудската  звезда Кирстен Дънст порази феновете си с откровеното признание, че сериозно се замисля да роди дете. Актрисата работи в Холивуд от ранна възраст и до този момент никога не е говорила за деца, пише Ok Magazine.

Според думите й, сега вече е готова за нова глава от живота си – да става майка. „От тригодишна работя като актриса. Дойде време да се успокоя и да се замисля за дете“, призна Дънст – Не бях от онези хора, които мечтаят за деца докато не се появи моята кръщелница, която много обичам“.

„Това е любов подобна на... не можете да разберете, докато не се появи бебето. Една вечер я сложих да спи, а на сутринта тя се събуди и първото, което попита е „Къде е Кики?“ Просто съм във възторг от тази чиста и искрена любов. Затова и аз искам да имам дете“, разказала Кирстен.

Актрисата е с Джеси Племънс. Двамата се запознават по време на снимките на „Фарго“, а в началото на годината обявиха, че ще има и дата за сватбата.

Все още не е ясно кога ще е този значим момент, но се вижда, че Кирстен е поела пътя към създаване на семейство, така че едва ли бракът ще е далеч.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари