IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Илона Попова

11 юни 2017 09 30

Силиконката с безумен статус

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Всяка седмица Tialoto.bg ще обръща внимание на статуси и изказвания на родни и чужди звезди, които са ни направили впечатление през изминалите седем дни. За съжаление стартираме с нещо пошло и неграмотно, че чак смешно.

Започваме с една от участничките в конкурса Мис Силикон – Илона Попова. Тя със сигурност не е толкова известна за обществеността, но няма как да я подминем. Защото конкурси от рода на Мис Силикон може и да не са проблем, но когато подобни титани на мисълта се насаждат на публиката става опасно.

Още по-опасно е една жена да се хвали, че само силиконът й струвал 10 000 лв. – колкото колите на някакви нейни съпернички. Един вид – да не ѝ се хвалят.

Правописът на споменатата Илона показва, че часовете по литература не са ѝ били сред любимите. Но нали си има силикон, какво означават някакви си запетайки, пълен и кратък член (Илона, за правопис става въпрос – б. а.).

Вижте по-долу статуса ѝ, който впоследствие премахна – може би от срам. А нашата оценка е – истинско бедствие! И спираме да разсъждаваме за разлика от нея...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

баба Яга ( преди 6 години )
С тая можем да плашим децата за лека нощ
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 6 години )
Дали п.а.тк.а или паток, дали певачка, артиСКА, авансирана самоснимачка - всички са си лика прилика , в комплект с "мъжете", които ги търсят, за да се представят с тях. Чифт правят еднакви .Лицето и е с удължена форма, което не е трендът в момента / афро-индийско-латино-закръглен/, но си е съвсем прилично.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Поничка ( преди 6 години )
Божеее, 30 000 е наляла в себе си и на нищо не прилича, а какво ли щеше да е без тях. Още 100 000 ще са и нужни, така като гледам, за да мине за хубавка, така че да не се пъне толкова. Ясно е, че е абсолютна ***!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар