IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета с поредна накъдрена еротична инвазия

8 юни 2017 07 15

Плеймейтката изглежда неестествено с изваяно на програма тяло

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Николета Лозанова продължава с еротичните провокации с кадри от почивката си в Турция. Тя редува снимки на дъщеря си с такива по бански, като видимо най-голяма гордост у нея предизвикват задните ѝ части.

Тя пусна кадър с впит розов бански, но ефектът сред последователите ѝ във Facebook едва ли е очакваният. Дори някои потребители смятат, че тя изпитва желание хората да я обиждат.

Иначе снимката е от поредицата на родни популярни имена, която е загладена с програмка, за да изглеждат извивките неестествено без никакви забележки. Но пък майсторът зад компютъра явно не е толкова голям, защото вместо ефектна, прави визията дефектна. И понеже вниманието явно е било съсредоточено към дупето – потребители я подиграват да оправи целулита на ръката си.

Лозанова предизвика поредния хейт към себе си най-вече поради факта, че е на почивка с дъщеря си, а отново залива социалните мрежи с полуголи снимки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

rita ( преди 6 години )
Едва ли някога ще спрат да ни натрапват тази пошлост. Просто не обръщайте внимание. И ако това е естетско - здраве му кажи!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
гост ( преди 6 години )
Престанете да ни занимавате с тая дребна и непотребна душеца!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар