IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария не съжалява за брака с Гущеров, а за обидите сега

13 юни 2017 12 10

Нова любов върнала усмивката ѝ

Снимка: сп. Love Style

Снимка: сп. Love Style

Фолкпевицата Мария призна, че има нов мъж в живота си. Запознали се чрез общи приятели.

„С него се чувствам добре. Той стои зад мен във всичките ми казуси и проблеми. Това е причината да минавам през препятствията самоуверено и с усмивка“, разкрива певицата.

Медиите свързаха името ѝ с милионера Ангел Тенев, който е производител на месо. Мария не крие, че се познава със семейството му отдавна и храни голямо уважение и респект към тях.

Тя говори и за развода с бившия си съпруг Христиан Гущеров.

„Фактически ние се разделихме преди десетина месеца. Тогава напуснах семейното ложе с дъщеря си Марая по лично мое решение. Прецених, че вече не намирам себе си там, нито онова, което съм намирала някога. Оттогава няколко пъти съм се връщала, но без багаж. В началото на март обаче приключих контактите с Христиан, защото това беше една агония и време, което няма смисъл нито аз да губя, нито той. Не съжалявам за сватбата ни, а само за обидите, които понасям в момента. Всички тези първи страници, които излизат в така наречените таблоиди, за мен са обидни. Чувствам се огорчена и постъпката е много детска. Знам, че всичко това не е случайно. При първия ми развод нямаше подобно нещо. Тогава не излизаха такива статии за мен. Тези писания опорочават едни много красиви години назад във времето, когато съм била щастлива. Омъжила съм се по любов и всичко това ми действа зле, тъй като се злоупотребява с моето име и с моето положение. Аз няма да вляза в подобен диалог никога и няма да се обяснявам. Намирам всичко това за много обидно и излишно“, заяви певицата пред сп. Love Style.

Тя категорично отрича във връзката ѝ с Гущеров да е бил замесен трети човек. Както и това да е звъняла на Христиан, за да го моли да се съберат отново.

„Моят праг на търпимост е много висок и за да си тръгна, значи наистина няма връщане назад. Уверявам ви – такова решение наистина не е лесно за вземане. Все пак да не забравяме, че три години не ходих по участия. Трудно си стъпих на краката, но успях да премина и през това изпитание съвсем сама. След всичко, което преживях, си сложих още една обеца на ухото. Тръгнах си с моето достойнство. Нямам претенции към абсолютно нищо, което не е мое. Ако някой е горд от факта, че нещо ми е отнел, да си се радва. Моето желание е разводът да е по взаимно съгласие и всичко ще приключи много скоро“, казва още Мария.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари