IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Има ли две черти? Има, Софи Маринова е бременна

15 юни 2017 06 10

С Гринго чакат и лекар да потвърди благата вест

Снимка: България днес

Снимка: България днес

Фолкпевицата Софи Маринова и нейният приятел Гринго с трепет очакват най-радостната вест – дали ще стават родители. Двамата никога не са криели, че искат наследник, дори Софи на няколко пъти заяви, че иска няколко деца от любимия си.

Вече има поводи за очакваната голяма новина.

„Не искаме много да говорим за това, защото все още нищо не е сигурно. Засега сме видели само един тест, който Софи направи, който е положителен. Новината трябва да се потвърди от лекар. Тези дни сме на преглед и след това ще може да обявим щастливата вест, ако всичко е сигурно“, разкри Гринго пред „България Днес“.

Връзката на Гринго и Софи премина през множество изпитания, в един момент Софи се появи в национален ефир със счупена ръка и разказа как била пребита от гаджето. После обаче двамата изгладиха противоречията и вече се радват на хармонична връзка.

Преди да се запознае с Гринго, Софи изживя тежка драма. Певицата беше бременна и въпреки че не издаваше кой е таткото на детето ѝ, бе категорична, че ще си го отгледа сама. За съжаление, Софи спонтанно изгуби бебчето си, след което задълго избяга от медиите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари