IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Енджи Касабие загубила близнаци в шестия месец

15 юни 2017 12 10

Урочасана съм, смята диетоложката

Снимка: Love Style

Снимка: Love Style

Енджи Касабие, която преди години натрупа популярност като диетоложка, е преживяла истинска трагедия в личен план. Откакто се омъжила за съпруга си Рабих ел Зейн през септември миналата година, съдбата не спира да им поднася сериозни изпитания.

„Веднага след сватбата, аз забременях с близначки по естествен начин, имах много тежка бременност и няколко пъти влизах в болница. Лекарят в Бейрут допусна грешка с мен и за съжаление загубих моите момиченца в шестия месец. Това се случи преди около два месеца и се наложи да направя аборт. Накараха ме, защото имаше опасност за моя живот и трябваше да извадят бебетата. Получих контракции за по-дълго време. Докторът ми обясни, че е нормално, защото съм слабичка и затова ме боли коремът. А това са били контракции и те доведоха до спукване на единия околоплоден мехур. Така започнах да получавам инфекция и се наложи да махнем бебетата, за да запазят живота ми. Болката по нашите бебета е огромна, защото няма по-голяма мъка от това майка да загуби детето си. Аз ги чувствах и ги родих, исках и да ги видя, но не ми ги показаха. Господ ги е създал, Господ ги е взел. Аз имам вяра, че са в рая и ни чакат да ни приемат там някога“, с болка споделя Енджи пред сп. Love style.

Тя обаче няма да съди доктора, защото по-голям съдия от Господ няма. Тя е убедена, че с мъжа ѝ са урочасани, тъй като трудностите им не спират.

„Лошите очи могат да направят големи проблеми. Ние купихме апартамент в Бейрут и ни измамиха. Откраднаха ни парите за него и сега водим дела в съда. Колата на мъжа ми се счупи, а майка му получи сърдечен удар. Сега, слава на Бога, е по-добре. Доста хора се опитаха да ни разделят и скарат пряко или косвено и правеха интриги между мен и мъжа ми. Любовта, разбирателството и искреността ни обаче преодоляха всичко. Не вярвах нито в уроки, нито в магии или подобни неща, но все намирахме по нещо в колата. Нямам друго обяснение за всичко, което ни сполетя“, убедена е Касабие.

Тя обаче вярва, че ще преодолеят проблемите с вяра и много молитви към Господ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари