IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криско за конкурса „Мис Силикон“: Беше комедия!

19 юни 2017 06 10

Имаше участнички, които приличат на камили, заяви рапърът

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Криско явно не е от мъжете, които припадат по силиконовите гърли и хич не се изказа ласкаво за тях. Независимо, че и в неговите клипове от време на време се появяват тунинговани девойки.

„Всеки има право да прави каквито иска подобрения по тялото си, стига да е умерено. Наскоро гледах кадри от конкурса „Мис Силикон“, беше страшна комедия. Имаше участнички, които стават, но повечето в лицето приличаха на камили“, заяви пред bTV рапърът.

Надарени хубавици красят видеото към последния му сингъл „Базука“, заснето на тайландския остров Пукет и в Гърция.

„Базука е оръжие за масово унищожаване, но в моя случай става въпрос за сочно женско бразилско дупе. В Тайланд бяхме 6 човека екип, но не взех гаджето. Когато работя не искам да ме разсейват“, отсече любимецът на тийнейджърите.

Талантът от Габрово ще се включи в турнето „One Love“, чиито старт е с безплатен концерт в Банско на 22 юли. Обиколката събира изпълнители от Македония и България и ще мине през Охрид, Струмица, Слънчев бряг, Варна, Пловдив, Скопие и София, припомня „Монитор“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари