IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман с изкусителна фотосесия

19 юни 2017 11 10

Актрисата се снима за юлския брой на Glamour UK

Снимка:  Glamour

Снимка: Glamour

Холивудската звезда Никол Кидман се снима в лятна фотосесия за юлското издание на Glamour UK. Автор на стилните и ярки фотографии е Тиаго Бандера.

Кидман участва в новата драма на носителката на „Оскар“ София Копола „Измамените“, което бе представено по-рано и на фестивала в Кан.

Филмът бе представен от Копола, облечена в рокля на Valentino. Там бяха и актьорите, изпълнявали главните роли като Никол Кидман, Ел Фанинг и Кирстен Дънст.

Действието на филма се развива по време на Гражданската война в училище интернат за момичета, където попада ранен войник от противниковия лагер, изигран от Колин Фарел.

Обитателките на интерната започват да го ухажват и между тях се заражда съперничество и нескрит интерес към младия човек. Всичко това води до неочаквани последствия.

Ревност, лъжи и обиди променят душевната близост на неопитните за живота героини.

Вижте Никол Кидман в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

АНОНИМНА ( преди 6 години )
МНОГО Е КРАСИВА! НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ С К. ФАРЕЛ ЩЕ НАПРАВЯТ ИНТЕРЕСЕН ФИЛМ, И ОЩЕ ЕДИН ИМА С ДВАМАТА, ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ, СЪЩО МИСЛЯ, ЧЕ НЯМА ПО-ПОДХОДЯЩ АКТЬОР ОТ МИСТЪР ФАРЕЛ ЗА ТАЗИ РОЛЯ!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар