IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел отнесе торта на пожарникарите от „Гренфел Тауър“

20 юни 2017 14 40

Певицата отново показа своята подкрепа

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Британската певица Адел направи изненадващо посещение на някои от пожарникарите, участвали в гасенето на пожара в „Гренфел Тауър“ в западен Лондон миналата седмица.

Неочакваното ѝ посещение бе документирано от пожарникаря Роб Пети. В публикацията във Facebook Пети пише: „Прекрасно момиче, истински земна, интересна и скромна. Красива.“

От пожарната разказаха, че певицата просто се е появила, почукала на прозореца и казала, че носи торта. След като отварят вратата, тя сваля слънчевите си очила и казва: „“Здравейте, аз съм Адел.“ Всички били шокирани.

Пожарникарите разказват още, че всички заедно пили чаша чай, след което певицата се присъединила към останалите за минута мълчание. Огнеборците допълват: „Ние получихме толкова голяма подкрепа от местните и дори не можем да изкажем благодарността си“.

Това не е първият път, когато Адел демонстрира подкрепата си за засегнатите от пламъците, които погълнаха кулата в ранните часове на миналата сряда.

Певицата беше забелязана да утешава местните жители в бдението за жертвите ден след пожара.

Други знаменитости, които оказаха подкрепа на пострадалите, са готвачът Джейми Оливър, певицата Лили Алън и актьорът Том Харди, който създаде и страница за набиране на пари в помощ на жертвите.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

yoman ( преди 6 години )
Всъщност първоначално е купила 3 торти но докато стигне........
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар