IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 звезди, които имат брат или сестра близнак

25 юни 2017 06 00

Вин Дизел и Аштън Кътчър например

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Макар световните знаменитости ежедневно да са под светлините на прожекторите и мнозина се ровят в живота им, около тях все пак има някои не особено известни, но доста любопитни истории и факти.

Такъв пример е случаят със звездите с брат или сестра близнак, които обаче са решили да останат на тъмно и да си спестят публичността.

Ето няколко известни лица, за които може би не знаем, че имат близнаци.

1. Скарлет и Хънтър Йохансон

Скарлет Йохансон е едно от най-разпознаваемите лица на Холивуд, но не е широко известно, че има по-висок брат близнак на име Хънтър, който често се появява до нея на червения килим.

Снимка: Getty Images

Той прекарва времето си в работа с благотворителни организации, занимава се и с политически кампании, а през 2008 г. участва в предизборната кампания на президента Обама.

2. Вин Дизел и Пол Винсънт

Истинското име на известния актьор е Марк Синклер Винсънт – не особено известен факт. Малцина са и тези, които знаят, че той има брат близнак – Пол, който също се занимава с шоубизнес.

Пол Винсънт обикновено остава извън светлината на прожекторите, но през 2013 г. Вин Дизел публикува снимка на своя брат с покойния Пол Уокър, под която пише „Двамата Пол“.

Снимка: Facebook

3. Кийфър и Рейчъл Съдърланд

Кийфър Съдърланд е впечатляващ човек. Той доказва това в една от най-невероятните му роли, където в продължение на 24 часа успява да не яде, да не спи, нито да ходи до тоалетната.

Но един по-малко известен факт за актьора е, че има сестра близнак – Рейчъл, която работи като ръководител на постпродукцията.

4. Аштън и Майкъл Кътчър

Аштън Кътчър има брат близнак, който е диагностициран с церебрална парализа и има трансплантирано сърце на 13-годишна възраст.

Снимка: Getty Images

„Брат ми е роден с церебрална парализа и това ме научи, че обичта към хората не е избор и че всъщност не всички сме създадени еднакви“, споделя актьорът.

5. Рами и Сами Малек

Рами Малек стана първият актьор, принадлежащ към малцинствена група, след 18 години, който спечели наградата „Еми“ за най-добър актьор през миналия септември.

Той има близнак на име Сами, който работи в Лос Анджелис като учител.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари