IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Мис Тигрова

25 юни 2017 09 30

Сложила си силикон и вече чалгата не я радва

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Тази седмица по съвсем естествен начин с изкуствените си мисли в рубриката ни „Бедствие на седмицата“ се настани Мис Тигрова. Известна с известността си във Facebook.

С невчесаните си размисли, тя отдавна се е превърнала в обект на подигравки, но пък на нея видимо ѝ харесва вниманието. Независимо какво е то. Тази седмица тя хвърли в тревога феновете си за бедите, които ѝ се случват като си сложила силикон. Момичета, преди да отидете при лекар, прочетете тегобите на Мис Тигрова.

„Здравейте! Откакто си сложих цици нямам никакво настроение за нищо. Не се радвам на чалгата в колата, както виждате почти нищо не публикувам, вкъщи не се забавлявам, не си правя клипове. Това явно е от общото неразположение след операцията. Не съм се въртяла и набирала на пилона оттогава и усещам проблем с вестибуларния апарат. Уморявам се бързо“, описва накратко състоянието си.

Каква загуба за хилядите, които я следват – няма пилон, няма набирания. А фактът, че вече и чалгата в колата не ѝ се услажда чупи тъпомера. Изводът? Сложете си силикон, за да се откажете от чалгата...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари