IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна трансформация: Златка Райкова

25 юни 2017 12 00

От плеймейтка до дизайнер

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Златка Райкова става популярна след като през 2007 г. наследява короната на Мис Плеймейт от Николета Лозанова. Нейните форми стават достояние на цяла България, а блондинката бързо монетизира своята слава. Всъщност, тя е само медийна, не на базата на нещо реално постигнато. Но пък ѝ отваря вратите към участия в събития и медии.

През 2008 г. тя става част от риалитито „Островът на изкушението“. Надарената дама от Пазарджик замина с още 10 изкусителки на другия край на света с една-единствена цел – да прелъстят няколко обвързани мъже. От всички участнички само тя изпълни мисията си, след като вкара под чаршафите Филип. Резултатът беше, че той се прибра в родината без Русата Златка, а гаджето му го напусна. За Златка остана щампата „Секссимвол“.

Последваха години, в които гледахме Златка в различни риалити предавания, предизвикваше вниманието предимно с връзките си.

Докато не дойде професионалната промяна и от попрището на плеймейтка и модел тя се хвърли в модата и създаде собствен бранд. Отзивите за нейните дрехи обаче са доста противоречиви и търпи доста критики, че копира стари колекции на известни модни къщи.

Вижте преобразяването на Златка през годините в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

rita ( преди 6 години )
Защо всяка престаряла плеймейтка или манекенка смята , че може да стане дизайнер? За това трябва дарба и да се понапъне в някой колеж. Едва ли това влиза във възможностите й!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар