IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на известните: Дарина, осиновената дъщеря на Силви Вартан

1 юли 2017 08 00

Тя е родена в България, става част от прочутото семейство на 9 месеца

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дарина е дъщеря на световноизвестната изпълнителка Силви Вартан и американския продуцент Тони Скоти. Тя е на 19 и вече се радва на хиляди последователи в социалните мрежи. Не се свени да вади на показ и пищните си форми, които събират одобрението на феновете й.

Тя е родена в България, а на деветмесечна възраст е осиновена от прочутото семейство. 

"Когато синът ми Давид беше на 4 години, исках да му взема сестричка. Но тогава това не се случи по различни причини. После животът ме завъртя в истински вихър, но желанието остана. И когато срещнах Тони и основах моята асоциация в България, веднага пристъпих към осъществяването му. През 1991 г. се завърнах в София за първи път, след като я бях напуснала със семейството си преди почти четири десетилетия. С брат ми Еди разбрахме какво е състоянието на сиропиталища и детски болници и разбрахме, че трябва да направим нещо. Да върнеш поне малко от това, което си получил от живота, ти помага да се почувстваш по-добре в кожата си", заяви в интервю пред Gala Силви преди година. Тогава тя позира и за първи път с дъщеря си за списание.

На 11 Дарина години застава на сцената и заедно със Силви Вартан изпълняват заедно "Марица". 

Тя е полусестра е на Дейвид Холидей и леля на дъщерите му Илона и Ема. Именно с Илона я свързва близко приятелство.

Вижте Дарина в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари