IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Навиват Гери-Никол да върти мотика

29 юни 2017 06 20

Предложили на певицата да влезе във "Фермата"

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Нашумялата поп певица Гери-Никол е получила покана да смени микрофона с мотика и да меси мекици в третия сезон на "Фермата", който ще стартира наесен по bTV. Тя обмисляла офертата на Иван и Андрей и била склонна да поеме към мизерията, но пък да покаже друг образ на публиката.
В момента тийнейджърката е известна само като Яката дупара и искала да хвърли светлина и върху други свои качества.

Гери-Никол ще стартира и първия си проект с Иван Христов и Андрей Арнаудов – турнето One Love, което ще мине в осем града у нас и в Македония, събирайки артисти като Криско и Ъпсурт с DJ Гоце и рапъра Слаткаристика.

В конкурентната телевизия - в шоуто Big Brother, вече се свири сбор на силиконови създания. Сигурна за къщата е Мис Плеймейт Маги Бадер, което стана ясно още след провеждането на конкурса. Джулиана Гани, която се прочу с благотворителната си мисия да дари "предни гърди" втора употреба, също е в полезрението на продуцентите.

Според слуховете, покана в шоуто е получила и фолкпевицата Мария, която скъса семейните окови с Християн Гущеров. Тя обаче едва ли ще приеме, още повече, че вече е част от хотелиерски кръг, където парите не са голям проблем.

Изненадата може да се окаже Мая Салмова, която е известна в социалните мрежи като Мис Тигрова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари