IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна трансформация: Деси Слава

16 юли 2017 12 00

Фолкзвездата с трудно детство, но силна кариера

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Деси Слава е една от певиците, които рядко могат да чуят критики за изпълненията си. Освен ако срещу нея не е Фънки. Независимо, че е попфолк изпълнител, колегите ѝ от другите браншове не пестят комплиментите за нея.

Тя не може да се похвали с безгрижно детство. Родителите ѝ се развеждат, живее с баба си и дядо си, после при майка си. На 15 години отива при баща си, а на 17 бяга от вкъщи. За да попадне в Димитровград, където започва голямата си кариера с помощта на „Пайнер“ в средата на 90-те години на миналия век. Вади първия си албум през 1998 година, следват десетки награди. През 2003 г. идва разривът с „Пайнер“, което е нещо нечувано във фолксредите. Но пък феновете са зарадвани с нови песни, сред които дуети с Азис, Играта, Тони Стораро.

През 2007-а влиза във VIP Brother, а същата година сваля дрехи и задръжки за сп. FHM.

През 2014 г. тя е част от журито на „Гласът на България“, а след шоуто блондинката се завръща в „Пайнер“. Година по-късно Деси Слава отново влиза в къщата на Big Brother и печели шоуто, като оставя зад себе си Ваня Джаферович и Евгени Минчев.

На любовния фронт също не липсват драми. Първият ѝ брак – с емигранта Мишо, самата тя определя като кошмар. От тази връзка се ражда синът ѝ Майки. Има зад гърба си и неуспешен брак с Галин, който сега е женен за колежката ѝ Галена.

В момента певицата е с боксьора Благой Найденов, като голямата разлика в годините засега не им пречи на любовта. Преди няколко седмици тя потвърди новината, че е бременна и двамата очакват дете тази година.

Вижте трансформацията на Деси през годините в галерията ни тук

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари