IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гущеров замени Мария с прохождаща фолкпевица и плеймейтка

17 юли 2017 08 10

Бизнесменът запознал родителите си с Анджелина, вече не се крият

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Християн Гущеров не се бави много и замени бившата си съпруга Мария с нейна колежка под завивките си. Той замени миньончето с прохождащата в бранша и изявяваща се като плеймейтка Анджелина.

Двамата са били заедно на партито по случай рождения ден на Християн. Те се появили като двойка, хванати за ръце, в тузарски ресторант в столичния квартал Бояна, съобщава „България Днес“.

Тръпката при тях започнала преди около месец, като блондинката не спирала да се хвали със своето завоевание.

Анджелина омаяла Гущеров-младши с огромните си силиконови гърди, сочни изкуствени устни и отлично поддържано тяло. Явно това е било достатъчно певачката да замести в леглото далеч по-популярната Мария.

Засега не е ясно доколко отношенията са им сериозни, но пък Гущеров вече я представил на родителите си.

По време на партито, което било в изключително официален стил, Анджелина демонстрирала добро поведение, за да се впише във високия стандарт на живота на Гущеров.

Новоизгряващата фолкпевица била категорична, че ще направи всичко възможно, за да угажда на половинката си и да изпълнява желанията му.

По време на рождения си ден Християн се насладил на блюдата и квалитетните напитки. Не е тайна, че по време на брака си с Мара Отварачката тя му забранявала нездравословни храни и постоянно го карала да се храни правилно, за да отслабне и да влезе във форма. След раздялата им Гущеров се отдаде на сериозно хапване и често сам се хвалеше в социалните мрежи за барбекютата, които си прави.

Видимо Анджелина не му брои калориите и го оставя да се наслаждава на живота.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари