IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина в топформа, папараци я заснеха с дъщеря й

18 юли 2017 07 10

Шейк вае тяло с бебе и катерене

СНимка: Instagram

СНимка: Instagram

Ирина Шейк доказа, че е професионалист и само 4 месеца след раждането на дъщеря си Леа, показа супер форми и позира за първата си модна корица след като стана майка.

Половинката на Брадли Купър зарадва милионите си фенове в Instagram като си направи селфи по бельо, на което се виждат перфектните ѝ бедра и корем.

Ирина е толкова секси и почитателите ѝ не пропуснаха да отбележат, че изглежда невероятно, като един от тях дори написа коментар: „Не мога да повярвам, че си родила едва преди 4 месеца“.

Веднага след секси селфито, Шейк качи и кадри от корицата на италианския Vogue, на която позира по кожено яке и къса рокля. Хубавицата се похвали и с друг кадър от фотосесията, на който е само по кожено яке.

Снимка: InstagrImages

Междувременно папараците най-накрая уловиха малката принцеса на Ирина и Брадли. Тя бе добре „пакетирана“ към тялото на майка си по време на тяхната разходка в Ел Ей. Изглежда Шейк е върнала формите си не само със спорт и хранене, а с дълги разходки и катерене, пише TMZ.

И докато мама и Леа въртят крачки в парка, татко Купър бе сред гостите на мача, който Гришо изигра с Роджър Федерер.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари