IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна трансформация: Рут Колева

23 юли 2017 12 05

Певицата редува концерти със скандали

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Голяма част от детството на Рут Колева преминава в чужбина заради баща ѝ Неделчо Колев. През тези години настоящият шеф на българските щанги е треньор в Бахрейн, Индия и Тайланд.

У нас нашумява с участието си в третия сезон на „Music Idol“ през 2009 г. Тогава отпада по време на малките концерти, а на таланта ѝ се възхищава и Лепа Брена. Веднага след музикалния формат започва да записва парчета, а през 2011 г. вади и първия си албум „Within Whispers“. В него са включени дуети с Белослава и Нуфри. Същата година е избрана за „Жена на годината“ в категория „Музика“.

През 2013-та участва в „Музикална академия“, където влиза в грозна полемика със Здравко от „Ритон“. Още тогава става ясно, че кариерата ѝ ще върви ръка за ръка със скандалите. По-късно става част от „Къртицата“, като в национален ефир разказва как направила аборт, тъй като с приятеля ѝ били пред раздяла. Той пък я обвини, че за пари на всичко е готова, взела хонорар дори за тази история по телевизията.

През 2015 година изнася концерт съвместно със Софийската филхармония в зала „България“, който засега е връх в нейната музикална кариера у нас. През същата година е обявена за „най-влиятелната българска певица в социалните мрежи“. Именно в социалните мрежи тя е доста крайна в мненията си и често взима отношение по всякакви въпроси.

Влиза в конфликт със Саня Армутлиева, обявява я за „вредител за музикалния бизнес у нас“. Води борбата с шефката на ПРОФОН предимно с клипчета във Facebook. И те обаче бяха чудо за три дни и всички останаха с впечатление, че шумът е повече за собствена реклама.

През 2011 г. Рут участва на конкурса у нас за Евровизия, но неуспешно. През 2017 г. пък разкри схема как всичко било нагласено в полза на Кристиан Костов. Естествено, зад схемата е познатото лице – Саня Армутлиева. Тя дори пусна свои чатове с композитор, от които става ясно, че изборът е предрешен. Самата Армутлиева заяви, че няма как да отговори, след като от БНТ не са обявили победителя.

Миналата година Колева отново попадна в медиите, но не с музика, а с обвиненията, че е била бита от служителката на МВнР Деница Михайлова.

Вижте и визуалната трансформация на Рут в галерията ни

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари