IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мегз катастрофира, първата реакция – да се снима

26 юли 2017 10 08

Дизайнерката претърпя инцидент и засне няколко видеа по повода

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Катастрофираш, плачеш, трепериш и се снимаш. В тази последователност Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, засне пътен инцидент, който претърпя.

Дизайнерката аварира и спира в дясна лента, а за да го докаже – засне видео. Смеейки се, Мегз разказа, че отива към фризьор, да боядиса косата и да покаже на феновете как се постига нейният цвят. Видеото показва таблото в автомобила на Мегз, на което се вижда, че аварийните светлини не са пуснати, за сметка на десния мигач.

Снимайки себе си и колата си, дизайнерката забелязва катастрофирал автомобил в локалното платно и му отделя няколко състрадателни минути, в които изказва съжалението за инцидента.

Не след дълго на страницата на дизайнерката се появява и второ видео, в което вече Мегз видимо или невидимо плаче. Интересното е, че брюнетката трудно показва емоция на лицето си и за момент нейни фенове споделят, че се колебаят дали това е смях или плач. Оказва се, че ТИР е ударил авариралата ѝ кола, а „предницата ми я няма“. „Как може да карате така“, чуди се във видеото дизайнерката.

Интересни са някои от коментарите под видеото, някои укоряващи, други оказващи подкрепа. Трети твърдят, че са минали покрай дизайнерката и според тях спирането ѝ пречи на движението и преди катастрофата е имало потенциални други такива.

Разбира се, не липсваха и нейни защитници, които да обвинят всички, подиграващи се на Мегз в ролята на страдаща девойка. В крайна сметка, момичето иска да покаже, че е нежна душа, да сподели мъката с фенове, да покаже, че е способна да изглежда по един и същи начин, без емоция на лицето си, независимо от обстоятелствата.

Загрижена дама дори отправи съвет към дизайнерката да отиде на специалист зъболекар, който да оправи проблема със захапката. Това, разбира се, без да се подиграва – просто племенницата имала същия проблем и вече се знае как се решава.

Видеата можете да видите тук:

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари