IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана във Франция – на среща с президента и първата дама

27 юли 2017 08 40

Обсъждали са международното образование

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Френската първа дама Брижит Макрон посрещна поп иконата Риана в Париж, за да обсъдят финансирането на международното образование.

Срещата беше организирана, след като певицата писа в Twitter на френския президент Еманюел  Макрон, питайки дали ще се ангажира с #FundEducation. Неговият отговор бе да покани Риана да разговаря с него в Елисейския дворец – официалната резиденция на президента на Франция.

Тъй като поводът изисква промяна в дрескода, 29-годишната певица бе избрала сив костюм с черно сако.

Първата дама на Франция се бе спряла на едно от любимите си якета, тесни дънки и обувки на висок ток.

„Току-що имах най-невероятната среща с президента и първата дама“, каза Риана пред репортери в двора на Елисейския дворец. „Те бяха невероятно сърдечни.“

Снимка: Reuters

Риана посети президента и първата дама на Франция в ролята си на основател на благотворителната фондация Clara Lionel – организация с нестопанска цел, която финансира образователни и здравни програми за бедните общности по целия свят.

Световноизвестната изпълнителка е и посланик на Global Partnership for Education и Global Citizen – два хуманитарни фонда, с които нейната фондация си партнира.

Снимка: Facebook

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари