Пищните форми на Блек Чайна са тема на постоянно обсъждане в Щатите, още повече покрай скандалната ѝ раздяла с брата на Ким Кардашян – Роб.

Бившата стриптийзьорка отново привлече внимание, след като се появи на парти в Бевърли Хилс в рокля, която скрива твърде малко от наднорменото ѝ тегло. Да не говорим за цепката, която разкрива крак, който със сигурност не е включен сред чудесата на Холивуд.

Тя позира пред фотографите в дълга, синя асиметрична рокля, разкриваща всичките ѝ дадености.

Моделът бе с дълга задна част, която като че компенсираше заради твърде късата предна такава. Блестящите детайли подчертаваха прозрачния ефект на материята, а дълбокото V-образно деколте разкриваше пищна гледка.

За завършване на визията Чайна избра бяла чанта, като че изработена от плюш и далеч не особено подходяща нито за роклята, нито за официалния дрескод на събитието.

Чайна не слиза от булевардните рубрики, след като в края на миналата година се раздели с Роб Кардашян. Тя заяви, че я е тормозел със словесни нападки по време на бременността и в крайна сметка не издържала и го напуснала, заедно с детето им – Дрийм.

Той пък я нападна с видео в социалните мрежи, в което я обвинява, че има връзка с друг мъж, а впоследствие пусна и кадри от болничната стая. И разкри, че след раждането тя е направила операция за отслабване, която той е платил. Роб твърди, че се е изръсил със 100 000 долара за пластични операции.