IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: За 14-годишната Сузанита и Христо Ботев

30 юли 2017 09 30

Щерката на Орхан Мурад удари дъното

Кадър: YouTube

Кадър: YouTube

14-годишната дъщеря на фолкпевеца Орхан Мурад – Сузанита, се превърна в тема от национална значимост, след като пусна песента „Луцифер и Буда“. Тя бе подложена на сериозни критики заради поведението си в клипа, където размахва среден пръст, същият пръст го облизва, върти дупе около няколко младежи.

Сузанита, заедно с баща ѝ, получиха време в национален ефир, което е мечта за всеки изпълнител. Но когато си на живо пред медиите можеш да се изложиш още повече. Всъщност, това гарантира на тийнейджърката място в рубриката ни „Бедствие на седмицата“.

Тя в прав текст заяви, че не обича да чете. Чела е, ама преди. Ще кажеш, че е накрая на своя земен път.

„Учителките ме поздравяват. Сега ще съм с нови съученици. Ще уча в професионална гимназия, ще кандидатствам с грим, всъщност вече съм приета. Не обичам да чета обаче, предпочитам да гледам филми, мога да гледам всичко, зависи от настроението. Не чета, чела съм, но сега вече не. Нямам любима книга. От българските автори съм чела на Христо Ботев неща, не мога да се сетя сега за нещо, но съм чела. Не се сравнявам с никого, аз съм себе си и правя това, което ме кара да се чувствам добре. Негативните коментари в социалните мрежи даже ме мотивират. Ще продължавам в същия дух“, заяви Сузи.

Ами щом учителките я поздравяват, значи образованието е бедствие.

Да „четеш неща на Ботев“, но да не си ги спомняш е бедствие.

На 14 години да изглеждаш като „лека жена“ е бедствие. Да се оправдаваш, че шоубизнесът го изисквал – още по-голямо бедствие.

Да се мотивираш от негативните коментари е бедствие.

Май голяма част от родния шоубизнес е едно голямо бедствие...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари