IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Ани Хоанг

6 август 2017 09 30

Певицата си прави реклама с дрога

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тревата в България попада в категорията наркотици, независимо, че част от шоу елита обичат да демонстрират, че дръпват по едно козче.

Тази седмица и Ани Хоанг си пусна снимка със свита цигара, смятайки, че е върха на сладоледа. Ами не е! Поривите ѝ за малко повече реклама не се харесаха и в социалните мрежи. Вместо да си замълчи със задоволство, че все пак някой ѝ е обърнал внимание, тя наточи клавиатурата.

„Хич не ми дреме. Кучетата си лаят кервана си върви. А ти кой беше? За теб и твойто мнение ме боли средния пръст“, отвърна тя на един от потребителите.

А ти коя си, Ани Хоанг?

Вече няколко години си на сцена, но хит така й няма. За радост или тъга си повече известна като гаджето на Люси Иларионов. Което за една певица си е бедствие!

Бедствие е да нарушаваш публично закона у нас за три дни слава. Защото пушенето на трева все още си е нарушение. За няколко намерени грама има хора, които лежат в затвора. Независимо дали ни харесва или не.

Всъщност най-голямото бедствие при Хоанг е, че независимо от напъните ѝ в социалните мрежи, това не ѝ помага по никакъв начин на сцената. Иначе Ани може да дърпа такива цигарки като Мадона в Холандия, там е разрешено. Но пък първо трябва някой да я покани...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари