IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Биляна Лазарова – най-красивата тийнейджърка в света

4 август 2017 11 00

Българката с отличие в Тайланд

Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Че българките са изключително красиви не е ново твърдение, но едно момиче му добави още повече тежест.

Биляна Лазарова е едва на 16 години, а вече е провъзгласена за най-красивата тийнейджърка в целия свят.

Конкурсът Miss International Teen Princess 2017 се състоя в Тайланд, а Биляна смая журито с красотата и таланта си след като изпълни баладата на Адел – „Someone like you“.

В „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR тя сподели, че когато е на сцената се чувства най-добре, а голямата ѝ любов е музиката.

„Имах подозрения, че ще спечеля, но не защото съм самонадеяна, или защото си мислех, че съм най-добрата, а защото се откроих с това, че аз бях единственото европейско момиче, с такива черти... Още първия ден победителката от миналата година, момиченце на 5-6 годинки, ми каза: „Ти изглеждаш като живо Барби“. Когато чух името си, се почувствах горда и щастлива, но не и изненадана“, разказа Биляна пред Константина Живова.

За бъдещето си Биляна вижда само и единствено музиката като издаде, че на 10 август ще излезе новият ѝ сингъл в дует с Кристо – „Сладко и солено“.

„На 10 август излиза новият ни сингъл с Кристо – „Сладко и солено“. Това е един изключително позитивен и чист проект, без излишен вулгаризъм, без излишна простотия, във всичко е вложено много любов, много модерен проект. Мисля, че ще ни се получи, защото е правен с желание“, увери Биляна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари