IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фолкпевицата Дебора се оплака: Силиконовата й гърда се смъкнала с 10-ина см

7 август 2017 14 20

Звездата не изключва вината за случилото се да е на бившия й

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Фолкпевицата Дебора се оплака, че силиконът ѝ паднал. Изкуствената ѝ гърда се смъкнала с десетина сантиметра и изпълнителката била приета спешно в болница, съобщава „България днес“.

„Един ден се събудих и буквално си изкарах акъла. Силиконът ми беше слязъл с 2-3 пръста надолу и се уплаших, че може да се е спукал. В онези моменти си мислех всякакви лоши неща и се молех да не се е случило нещо страшно“, разказа Дебора.

Тя веднага отишла в спешния институт „Пирогов“, където я прегледали. Там я успокоили, че положението не е толкова драматично, но все пак ѝ препоръчали да отиде при лекаря, който й е поставял имплантите.

При него станало ясно, че трябва да ѝ бъде направена хирургическа интервенция.„оказа се, че имам сцепен мускул и се наложи да ми направят разрез, за да го зашият.

След операцията се наложи да остана 3 дни в болница, докато се възстановя напълно“, обяснява Дебора, която призна, че вече се чувства далеч по-добре.

Фолкпевицата не изключва възможността физическият тормоз от бившия ѝ приятел да е причината за проблемите с бюста.

Изпълнителката направи преди време шокираща изповед как е била пребивана системно, като в същото време е преживявала и психически тормоз.

Затова и Дебора предполага, че побоищата и проблемите със силикона може да имат някаква връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

дд ( преди 6 години )
А това глупаво същество кой го би да си слага силикон... пази боже.. ужас, каква *** физиономия има.. просто просто...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар