IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Балерина разби семейството на Роман Абрамович

9 август 2017 13 40

Изневяра ли доведе до развод?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След новината за развода на милиардера Роман Абрамович и галеристката Даря Жукова, в медиите изплува името на балерината Диана Вишнева, примата на Мариинския театър, съобщава Dnes.bg

Слуховете за връзка на 50-годишния собственик на футболния клуб „Челси“ с руската балерина се появиха още през септември 2014 г.. Прессекретарят на милиардера Джон Ман обаче тогава нарече тази информация пълна глупост и поредната измислица на жълтите медии. Бащата на балерината Виктор Вишнев също опроверга възможни близки отношения на дъщеря му с женения бизнесмен.

В последно време обаче в пресата се засилиха слуховете за взаимните измени на Абрамович и Жукова – на Абрамович от април тази година се приписва връзка с въпросната Вишнева, а Даря Жукова се опитаха да свържат с цяло „воинство“ ухажори, пише руската преса.

Що се отнася до балерината, медиите припомнят, че един от нейните проекти е бил финансиран от Абрамович. Става дума за Международния фестивал на съвременната хореография „Context. Диана Вишнева“, чийто основател и артистичен директор е самата 41-годишна балерина.

В края на май тази година пък на летището в град Перм кацна личният самолет на бизнесмена „Боинг 767-33AER“, с който той пристигна за закриването на Дягилевския фестивал. Там се състоя световната премиера на три едноактни балета на Игор Стравински – „Жар птица“, „Петрушка“ и „Целувката на феята“ с участието на звездите на световния балет Диана Вишнева и Наталия Осипова, писа тогава „Комсомолская правда“.

На съпругата на руския милиардер Жукова пък като любовници бяха приписвани холивудската звезда Леонардо ди Каприо, арт дилърът Вито Шнабел (италианският таблоид Chi беше публикувал „компрометиращи“ снимки, обявени от представители на Абрамович като фалшифицирани), както и роднината на настоящия американски президент Доналд Тръмп – Джошуа Къшнър.

Британският „Дейли мейл“ съобщи само за вечеря на руската галеристка с един от най-желаните ергени в САЩ, който е брат на Джаред Къшнър, съпруг на Иванка Тръмп.

Така или иначе, предстои многосерийният сериал „Разводът на Абрамович“, пише Утро. ру. Експертите на „Форбс“ оценяват състоянието на бизнесмена на $9,2 милиарда. Изглежда 36-годишната дъщеря на бизнесмена Александър Жуков има за какво да се бори, освен естествено двете им деца – сина Аарон и дъщерята Лея.

Това е третият брак на руския олигарх. От втората си, вече бивша съпруга Ирина Абрамович има 5 деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари