IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт - подложена на "продължително" и "умишлено" опипване

11 август 2017 14 20

Звездата на съдебната скамейка, разказва за сексуално посегателство

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Певицата Тейлър Суифт заяви от свидетелската скамейка в съд в Денвър, Колорадо, че бившият радио диджей, когото обвинява в сексуално посегателство, я е подложил на "продължително" и "умишлено" опипване, предадоха световните информационни агенции.

В отговор на твърдението на бившия диджей Дейвид Мюлер, че през 2013 г., когато се е разиграла скандалната случка, е възможно той да я докоснал неволно по реброто, 27-годишната Суифт неколкократно заяви:

"Той не докосна реброто ми, нито ръката ми. Той повдигна полата ми и сграбчи разголените ми задни части. Това определено беше опипване.

Продължително опипване. Умишлено. Той се лепна за мен и усещах как опипва задните ми части под полата".

Тейлър Суифт се яви като свидетел по ответното дело, което заведе срещу 55-годишния Мюлер, пише Dnes.bg.

Бившият диджей съди изпълнителката по обвинение, че е изфабрикувала историята за сексуално посегателство, в резултат на което е бил уволнен от работата си в радио в Денвър.

Самият Дейвид Мюлер, явявайки се като свидетел, продължи да отрича, че се е държал непристойно.

Ден преди Тейлър Суифт да се яви в съда, на свидетелската скамейка застана нейната майка и довереница Андреа Суифт, която заяви, посочвайки Мюлер: "Знам какво се е случило. Чух го устата на дъщеря ми. Този човек й е посегнал сексуално".

Случката се е разиграла през 2013 г. по време на среща с фенове преди концерт на Тейлър Суифт, докато тя е позирала за снимка с диджея.

Запитана защо не съобщила незабавно за инцидента на мениджърите си и охраната, певицата е отговорила, че тепърва й е предстояло да се срещне с доста почитатели и не е искала да разваля преживяването им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари