IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Откровен: Крис Браун за първи път разказва как е набил Риана

17 август 2017 06 40

Чувствах се чудовище, разкрива певецът

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Крис Браун за първи път подробно разказа при какви обстоятелства е посегнал на Риана.

Инцидентът, след който двамата се разделиха бе през 2009 г. През 2012-та певицата подробно разказа нейната гледна точка в шоуто на Опра Уинфри.

Затова пък Браун направи документален филм "Welcome to My Life", в който разкрива подробности за отношенията си с Риана.

Музикантът потвърждава, че проблемите с нея са започнали след като признал, че е имал сексуална връзка с един от колегите, с които е работил в миналото. И тази негова откровеност безспорно объркала отношенията между тях.

"Тя ме ненавиждаше. Опитвах всякакви варианти, за да се справя със ситуацията, но тя изобщо не ми се доверяваше. Нашият живот стана безкраен битов случай – словесен и физически. Аз все още я обичам, но искам да съм честен – ние се сражавахме един с друг.

Тя биеше мен, а аз нея. Стигнахме до онази точка, която не остава нищо друго, освен да попиташ: "Какво правим?"

Музикантът разказва, че инцидентът станал след като една вечер момичето, с което е имал връзка, дошла да се поздрави с Риана, която така и не подозирала. Това, обаче накарало барбадоската красавица да изпадне в истерия, пише OK Magazine.

"Гледах Риана, а тя не преставаше да плаче и да крещи. Говореше, че ме ненавижда. Хвърли телефона ми, започна да ме бие. Опитах се да я успокоя, да я убедя, че не е права, но тя ме удари и аз й отвърнах. Разбих й устата. Когато видях, какво съм направил бях в шок. „Аз ли направих това?", попитах.

Риана ме наплю в лицето и това ме разлюти още повече. След това тя хвърли ключовете от колата на улицата и отиде да вика помощ.

Накрая музикантът признава, че след този инцидент се чувствал чудовище. Все пак двамата успяха да възобновят отношенията си малко по-късно, но след това напълно се разделиха.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари