IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С подкрепата на мама и тате: Сузанита във VIP Brother

22 август 2017 06 10

Слуховете сочат, че семейството ще вземе 20 000 лева

Кадър: YouTube

Кадър: YouTube

Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, ще замени училището с къщата на VIP Brother. Нейната снимка се завъртя като участник в страницата на риалити шоуто, което ще стартира на 11 септември.

За да прекрачи прага на помещението тя със сигурност е получила и разрешение от родителите си, което означава, че одобряват нейното висене по диваните вместо да бъде на чина. Според слуховете, семейство Мурад ще вземе 20 бона за участието на невръстната певица.

Сузанита нашумя с първия си клип, в който показва средни пръсти и върти кльощаво дупе сред татуирани мъжаги, като заедно с баща ѝ отбиваха атаките, че шоубизнесът изисквал скандал за да станеш известен.

Тя ще бъде съквартирантка с британката Майра Хилс, която притежава умопомрачителен и нелицеприятен бюст, както и с дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз. Очаква се в шоуто да акостират и цяла плеяда от плеймейтки. Сред офертираните, но непотвърдени имена, са още фолкпевиците Мария, Сашка Васева, Джена и Емануела, като едва ли ще видим всички накуп.

Миналогодишната победителка Миглена Ангелова пък ще бъде трети водещ, заедно с титулярите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари