IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета напуска „Папараци“, скоро ще гърми шампанско

25 август 2017 07 50

Плеймейтката обещава нещо епично

Обръща ли гръб Николета на "Папараци"? Снимка: Facebook

Обръща ли гръб Николета на "Папараци"? Снимка: Facebook

Николета Лозанова напуска телевизионния таблоид „Папараци“. Самата тя сподели новината в социалните мрежи, като загатна, че няма да напуска ефира.

„Навсякъде, през където мина, оставям дълбока следа – души, очи, сърца... и разбира се – тв ефир! Придадох му достатъчно чар и сексапил, постигнах рекорди, поставих нова ера, а сега ще отворя и нова страница, оставяйки „Папараци“ просто като една графа от богатото ми портфолио. Тези, които години наред живяха, за да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз лично ще „гръмна шампанското“, обещавам да почерпя всички, както и да споделя кога и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а много рейтингово и епично!“.

Най-вероятно плеймейтката ще бъде лице на ново шоу, не става ясно каква ще бъде и съдбата на „Папараци“.

Един от слуховете е, че щафетата ще бъде поета от Венета Райкова. Истината ще лъсне след малко повече от две седмици, когато трябва да стартира новият сезон на шоуто. Не е изключен вариантът и за допълнителен PR преди този старт, защото сме били свидетели как на няколко пъти пращаха Лозанова в пенсия, но в крайна сметка тя си оставаше в ефира.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари