Николета Лозанова си има една линия, която следва неотлъчно. Въпреки че напредна с годините, тя продължава да е една от най-актуалните плеймейтки и залива социалните мрежи с еротични кадри.

Този път тя показа форми от Бодрум, където разпуска в компанията на гаджето си Ники Михайлов. Футболистът не влиза в кадър, но за сметка на това изгората му не пропуска шанс да сподели с последователите си фотоси от почивката. Естествено, не с вечерни рокли.

Докато наслоява тен над този придобит в солариумите, у нас се завихри драма след нейния пост, че се разделя с „Папараци“.

Очаква се днес да има официална позиция относно промените в предаването и да се официализира трансферът на Венета Райкова в шоуто, както Tialoto.bg писа първи.

Все още е неясна съдбата на самата Николета и нейният договор с продуцентите Иван и Андрей. Според слуховете тя ще започва свое предаване в конкурентната Нова тв, заговори се, че може да акостира и в Big Brother. Според Иван Христов обаче това няма как да стане без сериозни неустойки.