IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Екссъпругата на Роман Абрамович оплете ерген мечта

28 август 2017 06 40

Даша Жукова в обятията на милиардера Ставрос Ниархос

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Гръмкият развод на Даша Жукова и Роман Абрамович е изненада само за непосветените. В светските среди е било ясно, че тяхната раздяла е само въпрос на време и формалности, тъй като и двамата отдавна били поели по свой път.

36-годишната Жукова даже е срещнала своята нова любов – 32-годишният Ставрос Ниархос, внук на известния корабостроителен магнат Ставрос Ниархос.

Неговата компания Niarchos Ltd някога е контролирала над 80 танкера в целия свят. Ставрос е основен наследник на богатството на фамилията.

Роден е в Ню Йорк, израснал е в Париж. Имал е връзки с Мери Кейт Олсън, Линдзи Лоън и Парис Хилтън. Няколко години излиза с модела на Victoria’s Secret Джесика Харт, с която се разделиха през зимата в началото на тази година.

Даша и Ставрос се познават отдавна, тъй като сестрата на Ниархос – Евгения, е дружка с рускинята. Според различни източници, тяхната връзка е започнала преди три месеца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари