IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дизайнерка хваща мотиката във „Фермата“

28 август 2017 10 00

Божидара Бакалова е поредният участник в шоуто

Снимка: Булфото, архив

Снимка: Булфото, архив

Дизайнерката Божидара Бакалова, близначка на „Мис България“ Ивайла Бакалова, е поредната известна личност, която ще гледаме във „Фермата“.

Занимава се с дизайн на дрехи и аксесоари и в редките моменти, в които се връща в България, прекарва в ателието на близкия си приятел и партньор Никифор. Последователка е на Петър Дънов и строго следва неговите съвети.

„За мен е много важно с какво съм облечена, не защото според китайския хороскоп съм Петел, но и защото много ми влияят дрехите. Като цяло съм много сензитивна, например там ще има много битки – ако съм облечена като мацка, не става, ще ми трябва мъжка енергия и затова сме направили един колан с едни кубинки, да ми е по-бойно“, разясни Бакалова пред bTV.

Божидара влиза в риалитито, за да си кали духа и да види „как ще бъде провокирана на енергийно ниво“. Отказва да се подготвя физически за това, което ѝ предстои. Тя признава, че досега не е вършила селскостопанска работа и за нея това ще е провокация.

„Да не звучи много превзето, но най-много ме плаши липсата на хигиена. Ако нямаме вода да се къпем, или не ни разрешават, това ще ме съсипе. Защото преди да държим на хигиената на душата, първо е хигиената на тялото и ако започнат да се отделят тези миризми на тялото, това ще е училище, след това няма какво да ме събори. Това е най-голямата ми драма по принцип“, разкрива Бакалова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари