IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гришо да се готви: Никол иска семейство до 5 години

30 август 2017 12 20

Певицата разказва за плановете си, за болестта в миналото

Снимка: Cosmopolitan

Снимка: Cosmopolitan

Никол Шерцингер се снима за октомврийския брой на Cosmopolitan. В момента тя е съдия в X-Factor. Никол невинаги е била толкова уверена в себе си.

Пред изданието брюнетката припомня как се е борила с булимията си в тийнейджърска възраст. „Сега вече приемам тялото си“, казва пред изданието Никол.

„Винаги съм била много критична към себе си от ранна възраст и когато бях на 14 години, започнах да бягам. Излизах навън посред нощ да бягам, защото мислех, че трябва да съм по-тънка и бедрата ми да изглеждат по точно определен начин“, спомня си тя.

Никол разказва, че дори докато е била в Pussycat Dolls още не се е била разделила с болестта, но пък славата не ѝ е позволила да си признае.

Певицата споделя, че когато е имала много фенове се е срамувала да говори за проблема си. „Но щом веднъж казах истината, видях на колко хора мога да помогна.“, заявява тя.

Точно като обикновените хора и Никол признава, че има своите възходи и падения, когато става дума за нейната фигура. Затова пък начинът да се справи с проблемите в теглото е фитнесът.

„Понякога се събуждам в „локва“ от бисквити и чипс“, разказва с шега Шерцингер и допълва, че ѝ харесва да се поизпоти. „Това ми връща тонуса и концентрацията“, категорична е тя.

Половинката на Григор Димитров коментира и личния си живот, като отбеляза, че много й се иска до пет години да има семейство.

Вижте Никол в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Мери ( преди 6 години )
И плановете на Григор за деца и семейство са точно за тогава!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар