IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Андреа и Сузанита

3 септември 2017 09 30

Клипът им "Строго забранено" - порно кич

Кадър: YouTube

Кадър: YouTube

Решилата да пробива със скандали Сузанита получи рамо от друга певица, обичаща провокациите - Андреа. Двете се събраха за дует, който е озаглавен "Строго забранено", а видеото спокойно може да се определи за кич на годината с елементи на порно.

"Скандалът или го имаш, или го нямаш. Определено аз го имам, понеже цяла България в момента говори за мен", доволна е Сузанита. Да, коментират я, но хората я плюят, а тя си мисли, че вали дъжд от рози. 

Къде сбъркахме, че това недоразумение е обсъждано? 

Новият клип вече бе цензуриран, което би означавало, че самата Сузанита не може да го гледа. Какъв парадокс! В кадрите тя върти кльощаво тяло на фона на силиконови плеймейтки, които се целуват, облизват и вадят на показ изкуствени прелести. Картинката можеше да предизвика интерес в средата на 90-те години, сега изглежда вулгарно и просташко.

Текстът е едно голямо нищо, в което единственото достойнство е, че всеки, който го е чул ще запомни имената на певиците. 

Андреа също си вкара автогол, защото през последните години тя е правила доста стойностни проекти, включително и със световни звезди. Евтиният трик да се възползваш от мимолетната слава на една неориентирана девойка свали нейната летва до кота нула. 

А това, че са "Бедствие на седмицата" сигурно ги радва - нали така се става известен у нас...

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари