IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Михаела Филева зачеркна Павел

1 септември 2017 07 40

Двамата певци се разделиха, уж окончателно

Снимка: България днес

Снимка: България днес

Любовта на Михаела Филева и колегата й Павел вървеше на приливи и отливи през последната година. Двамата се разделяха, после пробваха отново да дадат шанс на връзката си.

Е, май всичко вече е финализирано и няма шанс счупеното да бъде залепено.

Михаела дори изтри общите си снимки с Павел в социалната мрежа. Чаровната изпълнителка е бясна от ергенския начин на живот, който води Павел, и реши да сложи край на връзката им, пише "България днес". 

Според клюките, причината е разгулният живот, който води Павел. В него Филева явно отсъства, което е довело и до разрива им. Чашата преляла покрай риалити предаването "Гласът на България", в което Павел флиртуваше с младите певици.

"Този път няма връщане назад - категорични са приятелки на изпълнителката. Тя търси сериозен мъж, с който да създаде семейство". Откакто не е с Павел, Михаела се отдава на пълен релакс. Тя кръстосва морето и планините, където се забавлява с верните си приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари