16 известни и не толкова популярни личности прекрачиха прага на къщата в Нови хан, за да дадат началото на новия сезон на VIP Brother. Както се шегуват мнозина – само в България виповете се запознават.

Новото издание на шоуто ще премине под мотото на любовта и във визитките си те се постараха да се покажат добри, обичливи, че и да се самоизтъкнат като красиви. Първи прекрачиха прага бившите любовници Даниел Петканов и Александра Богданска, които видимо са охладнели един към друг след цирковете около изневярата на Алекс.

Със самочувствие на сексикона влезе и фолкпевицата Мария, която обяви, че най-голямото ѝ богатство е нейната дъщеря Марая от първия ѝ брак, а от втория – с Християн Гущеров, нищо не си спомняла.

Тото от „Скандау“ още на влизане се оплака, че му се лепят дебели жени и мрази мъжете кифли. Сред героите на новия сезон са още дизайнерката Сашка Васева, Миглена Каканашева – Мегз, ливанката Енджи Касабие, Антон Стефанов, Мис Силикон Джулиана Гани, познатият от нощните клубове бизнесмен Цветелин Маринов – Цуни, шеф Борис Петров, българският Роналдо – Даниел Златков, писателката Ваня Щерева, музикантът Дани Милев и естрадната легенда Маргарита Хранова.

Прави впечатлението дублирането на успешни образи, които сме гледали предишни години. Ути е заменен от друг готвач, Тото напомня за участието на Wosh MC, по правило има фолкпевици, Джулиана Гани ще защитава интелекта на плеймейтките. Най-вероятно пак ще има книга след шоуто като тук заподозрените са Антон Стефанов и Ваня Щерева, Цуни пък е бизнесменът с пари, който по подобие на Комсийски е ерген с пари.

Тази вечер към риалитито ще се присъединят още двама участници.

Вижте влезлите досега випове в галерията ни