IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мегз реве да си ходи от VIP Brother, боли я от перуката

14 септември 2017 06 40

Мария и Сашка Васева номинирани да си ходят

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

Миглена Каканашева попадна в центъра на събитията във VIP Brother. Още на втория ден тя прирева да си ходи от шоуто, като обвини продуцентите, че не изпълняват поетите ангажименти.

Мегз се оплака, че трябвало да дойде фризьор да ѝ свали перуката, с която тя смята, че е заприличала на Ким Кардашян. Нейният фризьор обаче не дошъл според уговорката им, а тя показа характер и остана в изповедалнята докато не й бъде отлепена изкуствената коса.

Малко по-рано се заформи и конфликт между нея и шеф Петров, като двамата видимо не се харесват.

Другата ос, по която протече напрежение е между Алекс Богданска и фолкпевицата Мария. Бившата на Петканов се оплака, че бившата на Гущеров непрекъснато ѝ натяквала моменти от провалената ѝ връзка с Лудия репортер. Това стана и причина Мария да бъде една от номинираните за гонене.

В понеделник тя ще се бори за оставане в шоуто с колежката си по жанр Сашка Васева и близначките Влади и Алекс, които дори не са толкова известни и седят като пришити в шоуто.

Самият Петканов пък разкри, че по времето на връзката му с Алекс също изневерявал, но разви странната теория, че при мъжете кръшкането било за спорт, а при жените – емоционално.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

555 ( преди 6 години )
Този фъфлещ саблезъб има мозък а на амеба.КАРДАШИЯН-ОВА показа,че може да бие собствения си рекорд по тъпота,демонстриран наскоро с едни щраусови яйца в друго реалити.Под перуката й се чува ехо,самата тя е вече диагноза.За нея е максимата - хем грозно,хем нахално.Не фризьор,спешно й трябва друг специалист,онзи с бялата престилка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rita ( преди 6 години )
Какво е това малоумно същество ,което не може да си измие косата само?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар