IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Големи гърди, голям ум крият: И Гани фенка на Паулу Коелю

16 септември 2017 08 40

Разделяли ли са се Алекс и Даниел?

Снимка: VIP Brother

Снимка: VIP Brother

Плеймейтката Джулиана Гани започна доста тихо участието си във VIP Brother, като в първата седмица изненада дори и другите съквартиранти. Естествено, коментира най-често гърдите си, за които се хвали, че са най-големите в родния шоубизнес. Тя се прочу с желанието си да „дари старите си предни гърди“ на студентка, но дори и лекари се намесиха да обяснят колко опасно е това.

Гани обаче започна да намира себе си и да доказва, че големите гърди крият голям ум.

На въпрос коя е любимата ѝ книга, тя не можа да се сети за заглавие и се насочи към автор – Паулу Коелю. Емблематичен за модните ни среди. А и както знаем, бразилският писател е любим на всички, които не са прочели и една книга. Изненадващо е все пак, че не се сети за „Алхимикът“.

Междувременно извън шоуто тръгна слуха, че Алекс Богданска и Даниел Петканов никога не са се разделяли. Целият скандал между тях бил за повече реклама и участие във VIP Brother.

Двамата се разделиха с голям скандал преди година и човек трудно би повярвал, че Алекс би се подложила на такова унижение за едната реклама. Според новата клюка обаче двамата продължават да живеят заедно и ще се съберат „официално“ в шоуто.

Алекс даде индикации снощи, че не е загърбила Даниел тотално и не скри, че компанията му не ѝ е неприятна. И заяви, че не знае какво ще се случи между двамата.

Тя обаче бързо си намери враг в лицето на Мария, която бързо губи напомпания си имидж преди участието. Видимо фолкпевицата не търпи критики и влезе в открита война с Алекс, а под влиянието на алкохола изпелтечи и доста нецензурни изрази.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Потребителка ( преди 6 години )
Ха :) Те всички манекенки, моделки, певици и сие четат Паулу Куельо, Хорхе Букай, Габриел Гарсия Маркес и т. н. Сигурна съм. :))) Аз пък чета Даниел Богданов
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар