IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Филип отговори на обвиненията за побой

20 септември 2017 08 10

Моделът на Playboy е дошла в дома му непоканена

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Райън Филип отговори на обвинението на бившето си гадже Елси Хюит. 21-годишният модел на Playboy подаде иск в съда, в който заявява, че актьорът я е пребил и иска обезщетение от един милион долара.

Приятелите на Райън били в шок и отбелязали, че никога по-рано Филип не е проявявал агресия. Неприятната ситуация решиха да коментират представители на Филип.

„Като ревностен защитник на благополучието и равните права на жените, Райън е напълно покрусен от тези лъжливи обвинения, които бяха разпространени. Домашното насилие наистина е невероятно важен проблем и изфабрикуваните претенции не трябва да се използват за клевета и лъжливи обвинения“, отбеляза представител на Филип.

Според актьора, Елси е отишла в дома му без да бъде поканена. Момичето било разстроено, че той я е изоставил и се опитала да го атакува. Когато са я извели от къщата му, тя паднала и се наранила.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари