IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мегз нападна Мария: Парите ти не са само от песни!

21 септември 2017 06 10

Трима номинирани

Снимка: VIP Brother

Снимка: VIP Brother

Дизайнерката Мегз си намери нов неприятел във VIP Brother, след като влезе в остър конфликт с Мария.

Повод стана показното дарение на фолкпевицата от 3000 лв, с което се откупи от игра в шоуто, а по-късно пусна и тънката реплика „Да видим бизнесмените какво ще дарят“. Това ядоса Мегз, която я обвини, че си прави реклама и благотворителност в национална телевизия не се прави. И докато беше под пара изпусна репликата-въпрос „Да не би да си изкарваш парите само от песни?“. Намекът изненада съквартирантите и те се опитаха да я заглушат и да погасят зараждащия се скандал.

Самата Мария разбра за обидата по време на номинациите, които бяха пуснати пред всички участници.

Певицата пък разказа през сълзи историята, заради която бе поканена в шоуто – разводът ѝ с Християн Гущеров.

Тя сподели колко била унизена, как я оставили без пукната пара и кола.

„Три години не съм ходила по клубове, една стотинка не съм изкарала. Моето жилище е на кредит и баща му Добри ми казва – Мария, ако ти един ден решиш, че не искаш да си с Християн, да не кажеш – ти си виновен. Обадих му се, помолих го да не ми взима поне колата, в която возя детето си, или да ми бяха дали по-евтина. Човек, аз съм си продала бижутата, апартамента ми на кредит, нямах кола, нямах една стотинка, като се разделих с Християн. Чудех се как ще плащам училището на дъщеря си. Дъщеря ми е всичко за мен, влизала съм в супера и съм си правила сметка какво купувам. Слязох от колата, никой не разговаря с мен, още нямам дори развод, заради кредити. Аз съм такъв човек, че когато съм с един мъж съм с нагласата да бъда с него докрай. В един момент оставаш на пътя с един ангел. Какво правиш? Аз не искам да й купувам скъпи дрехи, нито скъпа кола, нито искам диаманти. Но съм поела ангажимент към нейното образование. В нея виждам всичко, което не успях да постигна и което не успях да сбъдна. И съм горда като родител. Но тежко като отиде на училище и само тя е без баща. Християн дори един балон не изпрати за рождения ѝ ден. Единственото, което чух от него през последната година е колко съм долна“, изповяда се Мария.

Разправията ѝ с Мегз и другият скандал в къщата – между Антон Стефанов и шеф Петров, определиха и първите истински номинации за гонене. Най-много негативен вот събраха дизайнерката, журналистът и готвачът. Един от тях ще напусне къщата в понеделник.

Иначе шеф Петров рони сълзи от яд, след като заради тайна мисия една от близначките сипа 1 кг сол в боба му. Той прие това като лична обида и едва ли не като атентат заради умиращите от глад хора по света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари