IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прокобата на Анджелина Джоли

23 септември 2017 10 45

Актрисата, която иначе се справя с всичко

Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Каква асоциация правите като чуете Анджелина Джоли?

Силна жена, добра актриса, секссимвол, на чийто чар малцина мъже биха устояли. И в началото на своята кариера, и сега, тя е от хората, които не се притесняват особено какво ще кажат другите.

Нека само щрихираме – целуна собствения си брат пред камерите, изхвърли собствения си баща от живота си, в лентите не се свени да свали дрехи и задръжки, развали уж стабилни семейства. И не е само Дженифър Анистън, преди това прелъсти и съпруга на Ума Търман

Може би заради фантастичната ѝ харизма обаче тя стана любимка на всички и всичко ѝ се прощаваше. Последва приказката с Брад Пит, голямата любов, деца, кариера във възход, придружена с „Оскар“. Джоли се превърна в пример със своята благотворителност, а с искреността си за рака на гърдата в своето семейство и последвалата мастектомия като превенция се превърна в пример и за жените.

Но нещо се счупи. Анджи стана поредната в графа „И богатите също плачат..." Разводът ѝ с Брад е пред погледа на публиката. И там Джоли пое лидерската палка. Тя разказа пред медиите за трудния си семеен живот, като големият акцент бе как съпругът ѝ малтретирал децата. Брад се опита да играе по-честно – запази мълчание, правеше всичко възможно да получи достъп до децата си, който вече бе забранен по съдебен път след искане на Анджелина.

После даде лично интервю, в което той призна всички смъртни грехове, включително зависимост към алкохола. Анджелина спечели отново!

След година на уединение Джоли започна да се появява на публични места. За да се види прокобата на една жена, която успява във всичко. Здравето.

При всички положения външния ѝ вид няма как да ни накара да го определим като процъфтяващ. Отдавна се говори, че тя може да страда от анорексия, това лято теглото ѝ достигна до критичните 40 кг. В свое интервю пък тя призна, че от стрес е получила лицева парализа. В допълнение, таблоидите отбелязаха, че дългите ѝ рокли не прикриват проблема ѝ с вените. Анджи отказва да се подложи на операция, тъй като не можела да си позволи да прекара няколко седмици в леглото. Според източници, тя прави всичко възможно, за да не позволи на Пит да мисли, че не може да се грижи за децата.

Засега само в медиите се коментират постоянната слабост на актрисата, твърди се, че има високо кръвно налягане и пълна липса на апетит – не може да докосне храна в продължение на дни. Все пак се отбелязва, че тя се е подложила на акупунктура за баланс на нервната ѝ система. И подобрения вече се забелязват, а Джоли постепенно се връща към работния процес.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 6 години )
k ( преди 6 години )
пишете глупости, няма как да сте били в жилището й и да сте видели какво пише на кантара й, а тя няма да ви каже,така , че тия цифри дето цитирате са глупост, според мен преди изглеждаше по зле сега на тези снимки изглежда доста по по добре
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар