IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Знаменитости, които няма да откриете в социалните мрежи

24 септември 2017 10 45

Сред тях са Кийра Найтли, Дженифър Лоурънс, Брад Пит, Джони Деп...

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Социалните мрежи се превърнаха в най-лесната платформа за общуване между звездите и феновете.

Те са и допълнителен източник за доходи, предпочитано място известните да покажат или споделят важни събития от живота си.

Голяма част от знаменитостите ги използваха да представят своите бебета за първи път, нещо, което се случваше предимно по корици на популярни списания срещу хонорар.

Последният пример бе тенисистката Серина Уилямс.

Има обаче звезди, които държат да пазят своя личен живот далеч от чужди погледи и няма как да ги откриете в Instagram, Twitter или Facebook.

Ето ги и тях:

Дженифър Лоурънс

Казано честно съм на „вие“ с техниката и може би оттам идва равнодушието ми към социалните мрежи. Напълно достатъчна ми е електронната поща, а ако срещнете мой профил в Instagram, Twitter, или където и да е – бъдете уверени, че е фалшив. Никога не съм се регистрирала.

Анджелина Джоли

Тя се определя като представител на „старата школа“ и дори твърди, че не умее да включи компютър. Това е малко вероятно, още повече, че децата ѝ със сигурност са в крак с новите технологии.

Брад Пит

Бившият мъж на Анджи също не си губи времето в социалните мрежи и предпочита общуването на живо. И той не е в час с техниката, но се гордее с това.

Кийра Найтли

Ненавиждам интернет и не намирам за правилно хората постоянно да са в социалните мрежи и да си проверяват пощите, казва Кийра. Тя е имала акаунт в Twitter, но той е просъществувал само 12 часа.

Джордж Клуни

Джордж Клуни не отрича, че социалните мрежи помагат на много хора в други сфери да рекламират продуктите си. Но не му пречи да счита за глупави тези, които ползват Twitter.

Скарлет Йохансон

Нямам страници във Facebook или Twitter. Най-малко от всичко на света искам да вадя на показ детайли от моя живот.

Ема Стоун

Старая се да бъда максимално естествена и открита по време на интервюта, но нямам потребности да разкривам душата си пред хората или да парадирам със снимки на нови обувки и кучето.

Сандра Бълок

Според актрисата социалните мрежи са една голяма лъжа, в която хората показват живот, който няма нищо общо с техния.

Кейт Уинслет

Звездата от „Титаник“ не само, че не използва социални мрежи, но е забранила и на своите деца. Кейт е уверена, че те влияят негативно на самооценката на подрастващите и водят до разстройство в поведението им.

Дженифър Гарнър

Бившата съпруга на Бен Афлек също няма профили, държи далеч от тях да остане и нейната дъщеря Вайълет. Тя учи в училище, в което социалните мрежи са забранени по време на обучение. Дженифър е категорична, че влиянието на интернет върху децата е негативно.

Дженифър Анистън

Не мога да си представя как ще вляза в басейн, ще се изпъча, ще си направя селфи и ще го споделя с хиляди други хора, категорична е Джен.

Брадли Купър

За разлика от своята спътница в живота – Ирина Шейк, Брадли счита, че социалните мрежи могат да навредят на кариерата му. Може да съм старомоден, но смятам, че хората трябва да виждат и оценяват не актьора, а неговия персонаж.

Джони Деп

Джони Деп е интроверт, той не носи дори мобилен телефон. Ползва го само при крайна необходимост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари