IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Джулиана Гани и силиконовото самочувствие

24 септември 2017 09 30

Безсмислени конкурси „раждат“ безсмислени героини

Кадри: VIP Brother

Кадри: VIP Brother

Участието на Джулиана Гани във VIP Brother ѝ осигури място и в нашата традиционна рубрика „Бедствие на седмицата“. Не, няма да я критикуваме за благотворителната ѝ акция, в която искаше да дари предните си гърди. То не че има задни, но сега акцентът е друг.

Тунингованата блондинка рева в национален ефир, че не била сред първите три на Мис VIP Brother. Това било унижение, досега никога не си тръгвала с празни ръце от конкурси.

Тази случка може да се струва незначителна на аудиторията, но е показателна. В България е бъкано с конкурси, в които се знаят предварително призьорките. Провеждат се обикновено на клубно ниво и са толкова незначителни, колкото и участничките в тях. Да, такива като Гани понякога успяват да пробият до медиите и до участие в някое риалити. И тогава лъсва истината. Това са едни напомпани с излишно самочувствие момичета, мислят се за голямата работа и понеже са участвали в нагласени надпревари не могат и да губят. Дори нещо толкова тъповато като Мис VIP Brother.

Другият проблем на тези девойки, включително и на Джулиана, е схващането, че отивайки при пластичен хирург си мислят, че са готови за Холивуд.

Скъпа Джулиана, защо се чувстваш унижена, че не си спечелила Мис VIP Brother? Имала си най-голямата гръдна обиколка, височина... Разбери ти, и всичките надуваеми клонинги, че 2000 кубика силикон не означава по-красиво. Ако се направи една анкета само сред мъже ще установиш, че поне за 95% от тях твоят бюст няма нищо общо с естетиката, красотата и еротиката. Също толкова привлекателни са и устните тип „целуната от ютия“. Тях ги харесват само докторите, които изкарват някой лев с поредната процедура.

Но вие сте свикнали във вашето обкръжение само на комплименти, най-често от мъже-слуги „на левия бряг“, и после се изненадвате, когато ви кажат в очите, че по-скоро бихте приземили самолета в една романтична обстановка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари