IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на Софи Маринова търка нара

25 септември 2017 08 10

Арестуваха Гринго за 72 часа

Гаджето на Софи Маринова търка нара

Тодор Давидов-Гринго, който стана известен като гаджето на фолкпевицата Софи Маринова и даже записа няколко песни, бе задържан след полицейска акция.

Повод за арестуването му станал сигнал, че бившият бодигард разполага с незаконно оръжие. Преквалифициралият се в певец мъж бе закопчан от полицията в Айтос вечерта на 23 септември. Според непотвърдена информация и Софи е била с него и го е придружила до ареста. На Гринго му е наложена мярка задържане под стража за 72 часа.

Това не е първият път, в който името на Давидов е замесено в криминалните хроники. Преди година и половина самата Софи се закани да подаде жалба за системен тормоз срещу приятеля си. По думите ѝ, охранителят от турски произход се оказал болезнено ревнив, следял телефонните ѝ обаждания, не ѝ позволявал да ходи по участия и често я малтретирал физически. В тв интервю тя дори образно разказа как била пребита и Гринго ѝ счупил ръката. Няколко месеца по-късно обаче ромската перла се отрече от обвиненията си.

„Признавам, надрънках доста глупости и преувеличих много неща. Не ми е чупил ръката и не ме е бил, няма такова нещо“, обясни Маринова.

Преди няколко седмици пък двамата за пореден път разкриха желанието си да имат деца. Те признаха, че действат спонтанно и нищо чудно дори и сватба да вдигнат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари