IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шеф Петров обиди Ваня Щерева, Мария била с малко мозъче

26 септември 2017 06 10

Близначките първи напуснаха шоуто

Антон и шеф Петров се сдобриха. Снимка: VIP Brother

Антон и шеф Петров се сдобриха. Снимка: VIP Brother

Шеф Петров продължава с обидните монолози във VIP Brother и вече почти не остана съквартирант, който да няма залепен етикет. После уж се сдобряват, за да започнат конфликтите наново.

Готвачът зарови томахавките с Антон Стефанов, след като омръзнаха на всички в къщата. С Мария отношенията им вървят на приливи и отливи, а снощи на мушката попадна и Ваня Щерева.

Писателката го нападна за неговата логорея по отношение на професията и ресторанта му и обидите не закъсняха – „Ти си половин писател, половин жена, половин семейство имаш всичко ти е наполовина, за нищо не ставаш!“, отсече Петров. При опита на Мария да защити Щерева пък получи епитета „Проста чалгарка, една обикновена Мара Отварачката“.

Повелителят на боба в шоуто продължи с нападките към фолкпевицата, че си правила реклама на негов гръб и нямало как с малкото ѝ мозъче да го стигне. Накрая отсече, че е една залязла звезда.

В крайна сметка Мария пое инициативата да възстанови мира в къщата, който обаче едва ли ще бъде траен.

Близначките Алекс и Влади пък станаха първите, които бяха изгонени от шоуто, но получиха това, за което бяха влезли – премиера на новия им клип в национален ефир.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари