Напрежението между Мария и Мегз достигна критично ниво, а двете размениха люти закани и обиди. Двете видимо не могат да се понасят, след като дизайнерката обвини фолкпевицата, че изкарва парите си не само с песни, а и като компаньонка.

Снощи се разрази поредният скандал, след като Каканашева остави всички съквартиранти в двора да висят на дъжда, докато тя 40 минути движеше бизнеса си от Къщата с телефонен разговор.

Единствена Мария възропта срещу егоизма на Мегз и едва не стигнаха до физическа саморазправа.

Всъщност, пръв с обидите започна Цуни, който нарече Миглена „въшлива зъбла, зъбат крокозъбел“.

Мария обаче бе далеч по-остра, а и Мегз не ѝ остана длъжна.

„Като ми репликираш още веднъж, ще ти обърна каскета. Не ми говори ти казвам. Не искам диалог с теб. Предупреждавам те, че ще си направиш поне 4 клипа как плачеш“, заплаши я Мария. После двете пъчиха гърди кой какво ще направи навън и кой ще пострада, а после и двете се нарекоха „нахалници“.

„Абе, внимавай как ми говориш, щото ми писна от тебе, бе, гнус такава. Много ти треперят ръцете, като плачкаш. Сега защо не плачкаш. Много ти знае човчето“, поде Мария.

В крайна сметка стана ясно, че двете ще имат сблъсъци и извън шоуто, като всяка ще търси нечий гръб.

Междувременно шеф Петров разплака и Енджи Касабие, но готвачът хич не повярва на сълзите ѝ, че са истински. Той предрече, че след години тя ще бъде една свиня и ѝ показа среден пръст, нещо, което се превръща в традиция за него срещу жените. „Нещо казал ли съм? Може ли тя да говори, че съм бил жена си, децата си? Обидил ли съм я нещо? Тя почна първа! Ето, сега щото не говоря с нея, реве. Диетолог, който яде риба тон с токсини, мозъкът й ще експлодира. Всичко, което става, е заради храната, която яде!“, заяви Петров.

Мъжете пък се събраха да обсъдят как да намалят напрежението между шефа и жените, но в крайна сметка се стигна до лек сблъсък, в който стана ясно, че и дамите провокират готвача. Дани Милев пък застана на страната на Петров.

Биг Брадър пък взе нещата в свои ръце и забрани на шеф Петров да припарва до кухнята и да показва среден пръст.

Всичките скандали се отразиха и на номинациите. За оставане в шоуто ще се борят шеф Петров, Мегз, Дани Милев, Ваня Щерева, Дани Златков и Сашка Васева.