IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бедствие на седмицата: Мария и Мегз – дами или мутреси?

1 октомври 2017 09 30

Двете се изложиха тотално с речника си

Снимка: VIP Brother

Снимка: VIP Brother

Тази седмица Мария и Миглена Каканашева влязоха в поредната си словесна война във VIP Brother. Това вече едва ли изненадва някого, след като дизайнерката изстреля определението „компаньонка“ за фолкпевицата, последваха и обратните стрели как Мегз шила рокли за 70 лв., един вид за простолюдието.

Двете да си се мразят колкото искат, но езикът им в техните скандали ни върна в средата на 90-те години на миналия век, когато на мода бяха мутрите и мутресите. Те говориха с такъв тон, със закани за саморазправа, със самочувствието на последна инстанция.

Особено това важи за Мария, която надмина себе си със заплахите за разправа навън, кой на коя маса ще седне, как ще й затвори човчицата, какъв гръб имала... Просто мутренският маниер бе налице.

Миглена не остана длъжна и влезе в същия тон – как и тя имала познати навън, как не се плашела от заплахата на Мария, жестовете също бяха като на две мутреси пред столичен мол, които току-що са ударили колите си и спорят коя е по-виновна.

Да, факт е, че и двете познават доста знакови фигури и бизнесмени, но кому беше нужен този панаир в ефир? Какво доказаха с него?

И двете претендират да са дами, но явно са такива само в собствените си очи. С поведението си показаха, че са по-скоро мутреси и неизбежно стават гост в рубриката ни „Бедствие на седмицата“.

И най-лошото е, че и двете излизат извън къщата, говорят и по телефона докато са в нея и са наясно за целия цирк, в който са главни героини. И фактът, че той не спира трябва да доведе до размисли различни от тези „Кой е по-голям ВИП“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари